(zelf)vertrouwen……

Vertrouwen en Zelfvertrouwen 2 mooie woorden om in de maand mei eens mee te gaan spelen. Vertrouw jij jezelf op alle vlakken? Vertrouw jij de ander ten aller tijden?
Bij mij krijgt een ieder altijd 100% vertrouwen dus een 10+ en wanneer dat niet correct blijkt te zijn dan gaan er punten vanaf. Zo zit ik gewoon in elkaar. Er zijn mensen die zeggen je start bij 0 punten en je moet ze eerst verdienen. Ook dat is oké hier is geen goed of fout in. Het is een andere manier van benaderen en we starten allemaal vanuit ons eigen ervaringen.
Tijdens een ongeluk op jonge leeftijd ben ik aan de andere zijde geweest. Daar is alleen maar onvoorwaardelijke liefde, licht en warmte. Daar heb ik gezien en gevoeld dat we dat allemaal in de kern zijn. Dat we hier allemaal op aarde zijn om wat te leren en we elkaars spiegel mogen zijn. We bekijken het allemaal vanuit onze eigen ogen (ramen) ik kan uit ervaring vertellen dat het zeer inspirerend is om het eens door het raam van de ander te bekijken. Daar leer je van en…. Je hoeft het er niet altijd mee eens te zijn.
Dus voor de maand mei probeer eens al onze verschillen welkom te heten, bekijk ze door de verschillende ramen en leer ervan.

Podcast met de meditatie voor (zelf)vertrouwen.