Rust in de gedachten……..

Hoe doe je dat is meestal een van de eerste vragen die ik krijg als coach.
Er zijn minimaal 6 mogelijkheden zeg ik dan altijd laten we die gaan onderzoeken en kijken welke op DIT MOMENT het beste bij je past, want morgen kan een andere mogelijkheid weer beter bij je passen.

We komen dan vaak uit bij meditatie, yoga, in de natuur wandelen, op 1 punt focussen, bewust dingen doen en dat zijn er al vijf. Ik weet zeker dat jij voor jezelf ook zo een rijtje kunt maken van wat je al gedaan hebt.

Deze maand wil ik graag een pareltje uit mijn praktijk delen.
Neem 10 minuten de tijd om dit filmpje te bekijken en laat je verwonderen hoe terugkomende gedachten en zorgen maken snel kunnen verdwijnen. Je gaat er zelfs plezier in krijgen als de gedachten toch nog een keertje terug komt.
Een parel uit mijn praktijk