Reiki Eerste Graad Cursus
4 dagdelen (+- 10 uur) €150,-
Tijdens deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om te groeien en uiteindelijk tot bloei te komen. We leggen de focus op het creëren van een sterk zelfbewustzijn en daarmee leggen we een sterke fundering voor de weg naar natuurlijke zelfgenezing. Andere voordelen die je zou kunnen ervaren in deze cursus zijn een sterk gevoel van onafhankelijkheid en nieuwe energie. Dit geeft zelfontwikkeling in de puurste vorm.

Reiki Tweede Graad Cursus
4 dagdelen (+-10 uur) €500,-
Tijdens een Reiki Tweede Graad Cursus ga je de diepte in. Je krijgt uitleg over verschillende Reiki Symbolen die je sneller naar de oorsprong van een probleem laten komen. Door sneller bij de oorsprong te komen onderneem je actie waar dat nodig is en ben jij krachtiger in je beslissingen. Ook leer je sneller het goede te doen in elke situatie. Een aanrader voor een ieder die al Reiki Eerste Graad heeft.

Reiki Meesterschap
1 jaar (+- 78 uur) € 10.000
Vragen stellen over het menselijk bestaan, onze oorsprong en wat ons mens maakt hoort bij de opleiding van het Reiki Meesterschap. De nadruk ligt hier op de spirituele ontwikkeling van jou als mens. Vragen stellen creëert een groter bewustzijn en dit brengt je naar de diepere lagen in jezelf. Omdat Reiki Meesterschap draait om ontwikkeling van jouw spirituele zelf ga je een verbintenis aan voor minimaal één jaar en wanneer er meer tijd nodig is voor deze ontwikkeling zal er meer tijd genomen worden.
Na deze opleiding tot Reikimeester ben jij in staat om zelf mensen op te leiden.