In mei leggen alle vogels een ei………

In mei leggen alle vogels een ei…………… Deze uitdrukking kennen we allemaal wel, tóch ……….

Velen van ons hebben zitten broeden op hoe nu of na de Corona verder. Misschien was je de harde werker of diegene die stil moest gaan zitten. Twee uitersten die menigeen aan het denken zet. Levensvragen als wat is een goed leven, wat is gezondheid, wat is belangrijk, wie zijn belangrijk, waar ben je dankbaar voor, wat geeft je vreugde kunnen langs komen.

Ik ben dankbaar voor het stukje aarde waar mijn huis op staat en wat ik mag verzorgen. Wetende dat het niet alleen de oppervlakte is, nee het gaat veel dieper. Het stukje aarde reikt van de kern van moeder aarde tot ver in het grote universum. Heb jij daar ook al eens bij stil gestaan?

Toen ik hier pas kwam wonen heb ik ons kavel met al zijn bewoners en planten Reiki gegeven van midden aarde tot in het verre universum. Nu doe ik dat nog steeds wanneer ik van binnen uit de roep voel.  Van een collega kreeg ik terug dat hij  bij de eerste stap op mijn oprit het gevoel had dat hij binnen kwam en zo de voordeur van mijn huis niet goed kon vinden. Hij is zeer sensitief en ik bedankte hem voor zijn waarneming.

Wat als ieder mens zijn eigen stukje waar men woont van midden aarde tot het grote universum nu eens zou vullen met liefde……… hmmmm……. Iedereen kan dat op zijn eigen unieke manier doen. Dat kan met Reiki, met bidden en allerlei andere rituelen en vormen van liefdevolle energie.
Doe je mee?