Een bijzondere tijd!

Een bijzondere tijd!

Ja dat is het en als ik terug ga in de tijd zijn er altijd wel van die momenten dat het ook een bijzondere tijd was.
In een bijzondere tijd worden we vaak aan het denken gezet. Gedachten gaan vaak heen en weer in ons hoofd, want ons hoofd vindt er iets van. Maar hoe zit het met ons hart, hoe voelt het. Kun jij thuis zijn bij jezelf.

Laten we op ontdekkingsreis gaan en onderweg vinden wat ons inspireert en welke mogelijkheden we hebben.

Een voorbeeld uit mijn leven:
Op een dag liep ik de straat uit zo het bos in. Wat me opviel was een nauw pad. Een pad door herten gemaakt. Ik bleef daar even bij stil staan…… Waarom is het pad zo nauw. Is dat om niet goed gezien te worden. Is dat voor de veiligheid, is dat gewoon omdat het zo is. En terwijl deze woorden door mijn hoofd dansten ging ik mezelf afvragen wat doe ik in deze bijzondere tijd. Laat ik mijzelf wel zien of voelt dat onveilig of is dat gewoon omdat het zo is.

Ik kwam er achter dat ik altijd op een automatische piloot, van zien en denken naar voelen en ervaren ben gegaan. Om daarna de dingen te doen die gedaan moesten worden. Alles ligt binnen handbereik je moet het alleen kunnen zien en gaan ontdekken.

Dit proces van zien en denken naar voelen en ervaren wil ik graag SAMEN met jou ondernemen.

Dat kan in een 1 op 1 coaching sessie  die ik nu via Zoom en telefoon aanbiedt.
Klassikaal van zien en denken naar voelen en ervaren in nu de online en straks ook weer de offline trainingen (max. 6 personen)

Ga je met me mee op stap.